Skip to main content
Search jobs

Operational Excellence Manager Gent

Candidatar-me Gante, Bélgica Supply Chain / Fábrica 17/10/2024 97750

   

In Gent vind je hier de snelste afvullijnen ter wereld (66.000 glazen flessen en 120.000 blikjes per uur) die meer dan 64 verschillende smaken bottelen. Momenteel zijn we op zoek naar een Operational Excellence Manager om ons team in Gent te versterken. 

Wat zal je rol inhouden?
Wat zou je ervan vinden om jouw stempel te kunnen drukken op onze productie en enkele mooie verwezenlijkingen neer te zetten waar je met fierheid over kunt spreken? In deze functie krijg je de mogelijkheid om verschillende projecten te leiden en zodoende preventieve en corrigerende actieplannen voor de site te implementeren. Je helpt onze site klaar te stomen voor de toekomst en de next level in Operational Excellence te bereiken. Deze functie is voor jou de ideale opstap naar een positie als Productie Manager op termijn.
⦁    Het ondersteunen van het managementteam bij het opvolgen van het OE proces, en het identificeren en implementeren van maatregelen om ervoor te zorgen dat het OE programma wordt bereikt.
⦁    Ervoor zorgen dat de OE standaarden & routines ontwikkeld en ingevoerd worden. Hierbij worden veranderingsvoorstellen en nieuwe ontwikkelingen sterk gepromoot.
⦁    Het verzamelen, interpreteren en analyseren van gegevens om de vooruitgang van de fabriek ten opzichte van het OE plan in kaart te brengen.
⦁    Het creëren van een engagement op vlak van OE door communicatie, het tijdig beantwoorden van mogelijke vragen, het geven van verduidelijkingen, … Je neemt de site en zijn medewerkers mee in het OE verhaal.
⦁    Het opzetten en implementeren van een trainingsplan samen met de betrokken afdelingen, volgens de werkmethodes en technieken van OE en het evalueren van de effectiviteit van de trainingen.
⦁    Het coachen en ondersteunen van projectgroepen om hen in staat te stellen de gestelde deadlines van het OE masterplan te halen. 
⦁    In samenwerking met de verschillende afdelingen definiëren, invoeren, volledig benutten en voortdurend verbeteren van “Best Practices”. 
⦁    Het aantonen van de voordelen van het programma op de site, en het rapporteren van de gecumuleerde vooruitgang aan het lokale management. Je rapporteert aan de Senior OE Manager.

Onmisbaar voor ons op jouw cv
⦁    Een master in engineering of wetenschappen, aangevuld met ten minste 2 jaar ervaring in een operationele management functie, waar je betrokken was bij het identificeren, analyseren en oplossen van operationele problemen. 
⦁    Een positieve mindset, is steeds enthousiast en heeft een passie voor productie.
⦁    Een gezonde portie ambitie waarmee je in de toekomst uitkijkt naar een rol als productiemanager.


Een leuxe extra op jouw cv:
⦁    Een sterke drang om resultaten te behalen door een logische/gestructureerde en systematische aanpak te hanteren. 
⦁    Sterke communicatieve vaardigheden waardoor hij/zij erin slaagt om verschillende groepen van mensen steeds te motiveren in veranderende omstandigheden en die vlot communiceert met de verschillende stakeholders. 
⦁    Heel wat vaardigheden in projectmanagement en werkprocesanalyse.
⦁    Een analytisch, hands-on, gezond verstand en denkt out-of-the-box.
⦁    Een sterke kennis van Nederlands-Engels.

* Bovenstaande oplijsting is een indicatie van het ideale profiel waar we naar op zoek zijn. Herken je jezelf enkel in de must haves maar beschik je wel over tonnen enthousiasme om de nice to haves te ontwikkelen? Twijfel dan zeker niet om jouw kandidatuur in te sturen of neem contact op met TA.

Naast warme en koude dranken gedurende de hele dag, bieden wij 
⦁    Een competitief salaris

⦁    Een bedrijfswagen met tankkaart
⦁    Reële doorgroeimogelijkheden binnen CCEP
⦁    Aangepaste opleidingen voor onze medewerkers
⦁    Interessante extralegale voordelen zoals (hospitalisatieverzekering (partner en kinderen die onder hetzelfde dak wonen hebben er ook recht op), invaliditeitsverzekering, pensioenplan, keuze tussen tandartsverzekering of sport- en cultuurcheques, een mooi evenwicht tussen werk en privé (50% telewerk voor functies die dat toelaten) en vele andere ....

Maar wie zijn wij?
Wij zijn Coca-Cola Europacific Partners (CCEP) een toegewijd team van 42.000 mensen die klanten in 31 landen bedienen. Samen maken, verkopen en distribueren wij de meest geliefde dranken ter wereld. Wij zijn een wereldwijd, snel handelend bedrijf voor consumptiegoederen en 's werelds grootste onafhankelijke bottelaar van Coca-Cola. We helpen onze 2,1 miljoen klanten te evolueren en we investeren voortdurend in nieuwe producten, nieuwe technologieën en nieuwe ideeën. Zo kunnen we 600 miljoen mensen bedienen die dagelijks genieten van onze drankjes, waaronder Coca-Cola®, Fanta®, Sprite®, Monster en Nalu®.

Onze visie op het gebied van aanwerving
Bij CCEP openen we onze deuren voor gelijke kansen bij kandidaten van verschillende achtergronden, onafhankelijk van je origine, geslacht, seksuele oriëntatie, leeftijd, geloofsovertuiging of handicap. We nemen enkel competenties mee in onze beslissing, en meer, wij zijn open voor en moedigen  job sharing aan.

Job sharing is wanneer twee kandidaten de verantwoordelijkheden en de werkuren van een voltijdse job delen. Deze aanpak biedt unieke flexibiliteit en bevordert een beter balans tussen werk en privé. 

We moedigen kandidaten van diverse achtergronden aan om te solliciteren en om onze teams te verrijken met jouw unieke perspectieven en ervaringen. En als je op zoek bent naar een flexibele, coöperatieve werkomgeving die een betere levenskwaliteit bevordert, kan job sharing en CCEP, precies zijn wat je zoekt.

We streven constant naar een vriendelijk en inclusief rekruteringsproces waarbij we kandidaten willen aanmoedigen om ons te informeren over specifieke noden of aanpassingen om een aangename en toegankelijke ervaring te creëren voor iedereen.

Overtuigd? We wachten in spanning jouw sollicitatie af!

Voor extra informatie, contacteer aub ons rekruteringsteam: TalentAcquisitionBelux@ccep.com 

   

Candidatar-me